Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
96 berichten.
gertjan schreef op mei 7, 2009
hallo dennis,
heel mooi joh, prachtige foto's, veel werk zeker he?
groetjes en succes met je website.
monique schreef op maart 25, 2009
Hallo Dennis,
Ik wil heel graag langwerpige fotoprints aan de muur hangen. Elke print van een rode vuurtoren in een van de seizoenen, dus lente, zomer, herfst, winter.
Ik heb op jouw site gezien dat je geweldig mooie foto's hebt gemaakt. Is het mogelijk dat ik het originele bestand kan ontvangen? Ik ben natuurlijk bereid er een vergoeding voor te betalen.
Ik zou het geweldig vinden als het mogelijk is.....
Monique
oma Corrie schreef op februari 18, 2009
Hallo Dennis ,
Je hebt een klein jongetje erg gelukkig gemaakt met je site ! We reizen nu heel Nederland met hem af , om alle vuurtorens , lichtbakens en lichtschepen te bezoeken . Ik vind de site ook logisch opgezet ! Bedankt voor alle info en de mooie foto's !
Jet schreef op januari 29, 2009
Hallo Dennis, leuke site, maar weet jij waar een voor mij klassieke vuurtoren staat, eentje met een rode band. Net zoals hij staat op een pakje tabak van de Brandaris.
Hinke schreef op januari 25, 2009
ik wilde graag weten of er ook borduurpatronen zijn van de vuurtorens heb daar veel belang bij
jesse schreef op januari 14, 2009
oke bedankt
Nick & Jesse schreef op januari 13, 2009
Dankje,
we hebben veel aan deze site voor ons project voor school!
jesse schreef op januari 13, 2009
hoi eigenaar mogen wij de foto's gebruiken? er staat op de site van niet....
Beheerdersantwoord van: Nederlandse Vuurtorens
Hallo,

Als je ze wilt gebruiken voor een werkstuk of iets dergelijks voor school mag je ze daar wel voor gebruiken. Ik heb dit vooral op de website staan, zodat ze niet zonder toestemming op andere websites worden gepubliceerd.

Groeten, Dennis
Esther schreef op januari 12, 2009
Hoi dennis, dankzij deze site hebben we vele vuurtorens en lichtopstanden gevonden maar...ik mis het licht opstand van medemblik (ijsselmeer). Het monumetale licht van enkhuizen ('t vuurtje) is volgens een kranten bericht nu in restauratie te volendam. Dit wordt uitgevoerd door siem steur staalconstructies. Nu weet ik niet of het door is gegaan vanwege het ijs.
groetjes en suc6 met je site
Gerwin schreef op januari 5, 2009
Hey Dennis..nog steeds druk met de vuurtorens bezig zie ik..Heb er nog een paar van die in Maspalomas, ben ik vorige week geweest en dacht: Die moet ik hebben voor Dennis. Je hebt hem al zag ik maar toch..Wil je die nog? Mail me dan even..Groetjes je 'oude' meester.